LÉGZÉSTÉR

 

 

 

 

A transzlégzés egy kevéssé ismert módszer arra, hogy életünk bármely területét rendezzük. Én a Vivation technikát alkalmazom, amely gyengéden, a szervezetre nem megterhelő módod segíti a klienst transzállapotba. Ott pedig a tudatos szinten rejtett információk hozzáférhetőek, a régi, túlhaladott minták pedig megváltoztathatóak. Javíthatók vele például a kapcsolati problémák, pénz energiával való viszony. Kialakult betegségek estén kiváló kiegészítő kezelés lehet.

A transzlégzés története az ősi időkbe nyúlik vissza. A sámánisztikus kultúrák gyakran használták a légzést a révüléshez. A mi időnkben Stanislav Grof cseh-amerikai pszichiáter elevenítette föl ezt a tudást. Ő a transzperszonális pszichológia egyik alapítója. Munkatársaival a holotrop légzés segítségével kerestek új utakat a pszichológiában. Az 1960-as évektől kezdve több tízezer emberrel dolgoztak és a szakirodalomban dokumentálták is a perinatális és transzperszonális élményeket, amelyeket átéltek a kliensek. Több közös mintát fedeztek föl, amely minden embernél ugyanaz, vagyis egyetemes.

A Vivation légzéstechnikát később, 1975-ben fejlesztették ki, szintén Amerikában. Ez a technika egy gyengédebb, a szervezet számára kevésbé megerőltető légzésmódszer a transzállapot elérésére. Én ezt használom a légzésfolyamat során. Könnyen megtanulható és végezhető. Transzállapotban pedig a tudat amúgy számunkra ismeretlen részei is elérhetőek. A berögzült, túlhaladott minták pedig megváltoztathatóak.

Ez a technika tulajdonképpen önműködően oldja a blokkokat, feszültséget. Kellő gyakorlás után önállóan is végezhető.

Az egyéni kezelés során a tréner irányítja a légzésfolyamatot, és transzállapotban irányítja a kliens figyelmét. A válaszokat mindig a kliens mondja. A résztvevő a folyamat alatt végig tudja, mi történik, aktív résztevő. ( Egyéni folyamat vezetése bejelentkezés alapján.)

Dr. Komin Vlagyimirtól, a magyar transzlégzés legismertebb alakjánál tanultam és kaptam légzéstréner oklevelet.

Csoportos foglalkozások:

 • újjászületés
 • család
 • párkapcsolat
 • kreativitás, pénz
 • párhuzamos dimenziók
 • reinkarnáció
 • energia egyensúly
 • életprogramok, egészség, öngyógyítás
 • energia munka
 • idő
 • pozitív kapcsolat önmagunkkal

Az aktuális tanfolyamokról és időpontokról az Események címszónál taláható több információ.

Energialégzés

A fizikai állapot javítására különösen alkalmas légzéskontrolláló módszerek neve. A légzést korlátozó technikák arra irányulnak, hogy a szén-dioxid szintje emelkedjen a sejtekben és ezáltal jobban felszívódjon az oxigén. Két technika használatos elsősorban. Az elsőben ki és belégzés után légzésszünetet kell tartani (ennek hosszát korábban beállítjuk- ez az úgynevezett gyakorlószünet).

A másik módszerrel a légzés mélységét kell egy bizonyos határig csökkenteni, úgy, hogy enyhe levegőhiányt érezzünk.

Ezeknek a technikáknak a napi szintű gyakorlása – heteken keresztül- komoly fizikai javulást és gyógyulást válthat ki. A folyamat közben azonban mindig számítani kell gyógyulási reakciókra, vagyis átmeneti rosszabbodásra, amelyek a gyakorlás folytatása során megszűnnek.

A természetes légzésszünet hossza a gyakorlás során folyamatosan nő és a szén-dioxid koncentráció egyes határértékeinek átlépésekor jellegzetes gyógyulási reakciók történnek. (Például a 20 mp-es szünetnél a tüdőbetegségekkel kapcsolatos gyógyulások indulnak be, 30 mp-nél pedig az emésztőrendszer és az orr-gége betegségei szűnnek meg.)

A technikát egyéni bejeltkezés alapján egyénileg is megtanítom, de csoportos, több alkalmas tanfolyamon is elsajátítható. (Az időpontokról az Események címszónál taláható több információ.)

FACEBOOK OLDALAM

ÁRAK

Egyéni foglalkozás: 9.000 Ft / 1.5 óra
hosszabb idő esetén 12.000 Ft
Transztánc: 3.000 Ft/fő/alkalom ( ha hozol magaddal valakit, mindkettőtöknek 2.500 Ft/alkalom)
Egész napos tanfolyamokról, illetve egyéb alkalmakról az eseményeknél találsz információt.

ESEMÉNYEK

 LÉGZÉSTÉR © 2021 Nádas-Szegfy Szonja

nadas web design f up

Please publish modules in offcanvas position.